Wegwijzer nieuwe website

Welkom op deze nieuwe website. We snappen dat het voor de gebruikers van de oude site weer even zoeken is waar alles te vinden is. Daar helpen we u graag bij:

Kerkdiensten en live meekijken/-luisteren

Een voornaam doel van de website is om u te informeren over de komende diensten. Daarom hebben die een prominente plek gekregen op de site, u bent er zojuist voorbijgekomen aan het begin van de site. Via de knop ‘Live & diensten’ wordt u naar de pagina gebracht waar u via YouTube mee kunt kijken op het moment dat er een live dienst uitgezonden wordt. Ook kunt u hier meeluisteren zonder beeld bij het kopje eronder: Kerktelefoon.

Terugkijken van diensten kan ook. Hoewel de sortering van de diensten op het moment van schrijven te wensen overlaat kunt u hier diensten terugkijken. Er wordt nog gewerkt aan de sortering zodat dit wat logischer wordt.

Agenda

Naast/onder het blok met de komende kerkdiensten vind u de agenda. Hierin proberen we zo volledig mogelijk weer te geven welke activiteiten er komende tijd zijn. Via de knop ‘Lees meer’ kan er verderop in de agenda gekeken worden.

Mist u activiteiten of informatie? Laat het weten via het contactformulier (webmaster) of op een andere manier weten.

Nieuwsberichten

U wordt hier op de hoogte gehouden van actualiteiten. Verenigingen, comités en anderen worden van harte uitgenodigd om hier nieuws te delen. Indien er op regelmatige basis iets gedeeld wordt kan er in overleg geregeld worden dat de gebruiker zelf berichten plaatst.

Menuknoppen

Via de menuknoppen bovenin de site kan genavigeerd worden naar andere pagina’s die geen bijzondere uitleg behoeven. Een paar bijzonderheden:

De gemeentegids is digitaal beschikbaar gemaakt, deze is te vinden onder de knop ‘Kerkelijk leven’ -> Gemeentegids. In datzelfde menu kunt u ook de kerkbode vinden. Voor beide opties geldt dat er een account nodig is om ze in te kunnen zien i.v.m. privacy. Een account kan worden aangevraagd via het contactformulier aan de webmaster.

Contactformulier

Een aantal keer is verwezen naar het contactformulier. Vanzelfsprekend kan deze worden teruggevonden via de knop ‘Contact’ rechtsboven op de site.