Leven met God maakt echt gelukkig!

Namens Christus smeken wij: laat u met God verzoenen

2 Korinthe 5 : 20

Wat maakt jou echt gelukkig? 

Natuurlijk voel je je gelukkig als alles goed met je gaat. Maar hangt jouw geluk alleen af van je omstandigheden? Hoe gaat het met je als het leven tegen zit? Als je werkloos wordt, ernstig ziek wordt of een dierbare moet missen?  

In de Bijbel vinden we voorbeelden van mensen die alles op aarde kwijtraken, maar toch gelukkig zijn. Neem bijvoorbeeld Job. Hij raakte zijn kinderen en al zijn rijkdom kwijt en werd heel ziek. Toch bleef hij God loven!  

We worden tegenwoordig geleefd door alle afspraken, verantwoordelijkheden en sociale verplichtingen. Meer mensen dan ooit hebben psychische klachten en worden depressief. Er is veel ellende op aarde, bijvoorbeeld in de vorm van oorlogen, ziektes, verbroken familiebanden. Ook in ons eigen leven kunnen we veel zorgen hebben.  

De Bijbel leert ons dat we echt gelukkig zijn als we God als zaligmaker kennen! Het geweldige nieuws is dat Jezus ook uw en jouw zaligmaker wilt zijn. Wilt u meer te weten komen over God? Neem dan contact op via het contactformulier.